Tømrermester Lars Bo Byg tilbyder

 

Labo byg tilbyder en bred vifte af ydelser inden for bygge entreprise. Vi dækker hovedsageligt Haslev, midt og østsjælland samt København. Vi tilbyder bl.a.

 

 

Radonrenovering

Læs mere på bolius.dk

Termografering

Læs mere på bolius.dk

Rea Porte


Læs mere på 
reaporte.dk

Tømrer og skedker

Tømrer og snedker med alt hvad det indebærer, udskiftning døre og vinduer, køkken og bad, gulve, vægge og lofter. Ingen opgave er for stor.

Isolering med papiruld

Labo Byg udfører isolering både traditionelt og med papiruld på lofter, skunke, hulmure, gulve, kældre og etageadskillelser.

Nyt tag og tagrenovering

Brug for tagdækning eller renovering? Labo Byg udfører alle slags opgaver indenfor tag arbejde. Både nyt og renovering.

Energineovering / optimering

Rådgivning og udførsel indenfor energirenovering/optimering både for besparelser, men også for bedst udnyttelse af rum og resurser.

Derfor skal du vælge Lars Bo Byg

“Fordi vi lytter til kundens behov, vi har et højt serviceniveau og vi holder en aftale. Vi kommer ikke med ekstraregninger uden aftale og du desuden prøver vi at tænke på miljøet. Med Labo byg får du Byggeri, service og troværdighed med kunden i centrum. Vi tager et socialt ansvar og bruger lærlinge som et aktiv.

Opgaver er der mange af, både er ude og inde, stort og småt, nyt og gammelt, det skal jo laves alt sammen. Der kan nævnes f.eks. nye døre og vinduer, nyt køkken bad og garderobe. Jeg har monteret for Designa køkken i ca. 3,5 år, gulv og loft, vægge og tag, samt i disse miljø og energi tider, er der isoleringen, den må vi ikke glemme. På nogle opgaver har jeg totalentreprise, så der kun er kontakt til en håndværker. Der er dog et par ting, som gælder for alle opgaverne og alle kunderne. Det er at efter min bedste overbevisning, betyder tillid og troværdighed alt, for et samarbejde, en del af det er, at komme som aftalt, lave opgaven færdig og holde hvad der er lovet. Med mindre andet er aftalt, vil en opgave altid starte med noget skriftligt, til glæde og sikkerhed for begge parter. Læs mere om Lars Bo her.