Labo gruppen

I Labo-gruppen samarbejder vi med alle andre faggrupper inden for byggeriet, således at du kun behøver kontakt til en person for at gennemføre dit byggeprojekt. Vi er medlem af Dansk byggeri og dækket af Byg garanti ordningen.

Tømrer- og snedkervirksomhed.

Labobyg laver næsten alt inden for byggeri. Vi bruger lærlinge som et aktiv og lægger vægt på kvalitet, service og troværdighed. På nuværende tidspunkt beskæftiger vi 12 mand inden for tømrer og snedker-afdelingen.

www.danskbyggeri.dk / www.byggaranti.dk

Isolering

Labo-Papiruld beskæftiger 2 mand til div. isoleringsopgaver såsom hulmur, loft, skunk og krybekældre m.m. med Papiruld, som er effektiv og miljøvenlig. Vidste du f.eks., at mus og rotter ikke har lyst, at opholde sig i Papiruld? Eller at Papiruld har et lavere CO2-fodaftryk end andre isoleringstyper?

Vi har valgt Papiruld fra Papiruld Danmark, fordi det er dansk produceret og har nogle rigtig gode egenskaber, set i forhold til andre papiruldstyper på det danske marked, som alle er importeret fra udlandet. Med Papiruld er man ikke afhængig af at have en tæt dampspærre, hvilket kan gøre et isoleringsprojekt en hel del billigere og hurtigere at udføre.

www.labo-papiruld.dk

Labo-Papiruld er uddannet Energivejleder og Bedre Bolig rådgiver og er derfor meget fokuseret på den korrekte opbygning af boligen. Det giver det bedste indeklima og en længere levetid til boligen.

www.energivejlederen.dk / www.bedrebolig.dk