Hos os får du vinduer, der passer til din bolig

I forbindelse med udskiftning af vinduer hjælper vi med mange forskellige opgaver. Vi tilbyder blandt andet følgende:

 • Optimering, hvis du gerne vil beholde det gamle look.
 • Renovering, hvis du gerne vil have noget helt nyt.
 • Vinduesskift i hele huset, både tagvinduer og husets øvrige vinduer.
 • Skift af forskellige typer vinduer, for eksempel plast- og trævinduer, alt afhængigt af hvilken stil og æstetik du sigter efter i din bolig.

Få skiftet dine vinduer i samarbejde med erfaren tømrer i Haslev og omegn

Hos Tømrermester Lars Bo i Haslev på Sjælland finder du en virksomhed, der har kunden i fokus. Står du og skal have skiftet eller optimeret vinduer i din bolig, er det dig og dine behov, der står i centrum. Med 20 års erfaring kan du være sikker på, at vi leverer den kvalitet, som du fortjener.

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig nær vores base i Haslev, men vi hjælper også gerne på resten af Sjælland, Lolland og Falster med alt fra skift af et enkelt vindue til større erhvervsmæssige opgaver. Samtidig har vi længe haft en interesse i og fulgt med i udviklingen inden for energi og miljø.

Vi vejleder derfor altid i, hvordan du bedst muligt kan gøre dit hjem mere energivenligt og få et bedre indeklima, når du skal have skiftet dine vinduer. På den måde undgår du fugt og følgerne deraf såsom skimmelsvamp, så din drømmebolig kan holde endnu længere!

  Sådan foregår processen i udskiftning af vinduer

  Hvis du skal have udført ovenstående opgaver, foregår det som et samarbejde mellem dig og os. Vi gør en dyd ud af at skabe en balance mellem at opnå dine ønsker og samtidig vejlede dig ud fra vores bedste ekspertviden.

  Efter den første kontakt, kommer vi ud til dig og måler op og aftaler sammen med dig, hvilken type vinduer, vi skal gå efter. Hos os har vi mange forskellige mærker, så vi kan tilbyde dig præcis det, du leder efter. Derefter kommer vi ud og skifter vinduerne. Vi sørger desuden for at have kontakt til maler, murer, VVS’er og elektriker, hvis der skulle blive brug for dem i forbindelse med arbejdet.

  Vi er klar over, at arbejdet på din bolig er en proces, og derfor kommunikerer vi løbende med dig. På den måde er der altid overensstemmelse mellem det, vi laver, og det du ønsker.

  Vores mål er at hjælpe dig med at få din drømmebolig og samtidig vejlede dig til et sundt indeklima og et energivenligt hjem. Som en del af vores samarbejde er det derudover også vigtigt for os at informere dig om håndværkerfradraget, som du kan søge om ved skift af vinduer

  Få et uforpligtende tilbud

  Prisen for udskiftning af vinduer varierer, men hvis du gerne vil have foretaget en udskiftning af vinduer i dit hjem, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

  Det kan du gøre på telefon 22 17 26 31 eller på mail info@labobyg.dk. Du kan også gøre det online ved at benytte kontaktformularen her på vores hjemmeside.